Blogg

IMG 0700 0

Hur man lyckas med online-försäljning

Morgonen börjar med Almis föreläsning på Entrepreneurial Hive om onlineförsäljning. Både hur man säljer tjänster och produkter på nätet, Ett väldigt trevligt upplägg med en trevlig frukost och människor att mingla med. Föreläsaren Peter Munteanu från yogobe har utvecklat utvecklat en hemsida som säljer tjänster som medetiation och yoga för en hållbart liv. Det känns helt rätt i dag.

Yogebe har inte bara skapat en hemsida utan ett Community. en hemsida där människor inte bara går in utan det bllr en livsstil. Viral marknadsföring där man ”smittar” varandra. Då människor delar med sig av bra saker så blir slutsatsen sharing is caring och bygg ett community inte bara en en hemsida.

Sedan var det Nevs som säljer bilar som bygger på SAABs plattform. Även här får vi höra att communitiet är en viktig del för att framgång på nätet.En annan sak NEVS pratar om är att Ju fler klick man gör för ett köp, destå större motstånd att köpa produkten. Keep it simple är slutsatsen.

En fundering jag har är hur minskar NEVS risken som kund att beställa en bil på nätet? Den frågan får ja tyvärr inget svar på.

Går ifrån Almis träff med en känsla att det blev för mycket information om produkterna och inte tillräckligt mycket information om online försäljning. Inte för att det var intressant och Peter från Yogobe vär väldigt passionerad när det kommer till yoga. Nästa gån hoppas jag det blir lite mer tip and trix hur man lyckas med onlineförsäljning IMG_0700.JPG