Blogg

Skärmavbild 2014 07 30 Kl. 09.24.36

Inne på dag tre med nya rutiner men jag fuskade dag ett och två .

 

Idag är jag inne på dag tre med de nya rutinerna och jag kan säga att det är lite jobbigt att hinna med allt. Helst alla saker som jag ska göra på morgonen. I förgår var jag inte på jobbet för ens klockan 9 fast jag gick 6:30. Det är ju alltid så med nya rutiner att de är jobbiga i början. Igår gick det bättre och jag var på jobbet till 8:00 men då förberedde jag en del saker kvällen före så där ligger möjligheten att tjäna en massa tid. En annan sak som är lite irriterande är att då det är ganska mycket nya rutiner som jag har börjat med så glömmer jag bort vissa saker. Igår så glömde jag benböjen innan måltiderna. Det var lätt på morgonen men inför lunch och middag var det som bortblåst. Jag får se det som träning och att det kommer med tiden.

Sedan var det fastadag förgår. Det var inte så lätt som jag hade tänkt mig, helst eftersom jag hade Nätverks lunchmöte (Business Network international )så jag var tvungen att köpa lunch. När jag väl satt där med maten och snart skulle presentera mig och mitt företag kände jag att jag måste få i mig mat för att kunna vara fokuserad. Maten som var en cesarsallad utan krutonger smakade bra men det var rent kalorimässigt för mycket.  Presentationen gick bra och jag fick några intressant affärskontakter. När jag på eftermiddagen tog min planerade proteindrink inför träningen så hade jag fått mig mer än de 600 kalorier som jag skulle ha för dagen. Tyvärr så var jag extremt hungrig efter träningen när jag kom hem efter gymmet så slank det ner ytterligare en måltid. Chili och vitlöksfrästa räkor med broccoli och blomkål. På kvällen när sötsuget kom så åkte även två nävar cashewnötter ner så det gick så där kan man säga. Första fastadagen fuskade jag! Jag skyller på att omställningen till en lågkollhydratkost ökar mitt matsug men det är ju bara en ursäkt. Nästa chans att fixa en fastadag är på torsdag då får jag skärpa mig.  Sedan ska jag se till att smita på toaletten innan lunch och middag för att göra min benböj.